Hallo iedereen! Vandaag hebben we spannend nieuws voor alle muziekfans in Maastricht. De wereldberoemde violist André Rieu komt naar onze stad voor een fantastisch concert. Laten we alle details bekijken!

Wanneer en Waar?

Markeer je agenda! Het concert vindt plaats op:

  • Datum: Donderdag 11 juli 2024
  • Tijd: 21:00 uur
  • Locatie: Vrijthof, Maastricht

Stel je voor: een zwoele zomeravond, de prachtige Vrijthof, en de betoverende muziek van André Rieu. Dit wil je niet missen!

Ticketopties

Er zijn verschillende manieren om van dit concert te genieten:

Standaard Ticket

Voor de echte muziekliefhebbers zijn er standaard tickets beschikbaar. Zorg ervoor dat je snel bent, want deze zijn vaak snel uitverkocht. Mocht je favoriete plek al weg zijn, geen zorgen! Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst op André Rieu’s website.

Hotel Arrangement

Wil je er echt een speciale avond van maken? Overweeg dan een hotelarrangement. Er zijn diverse pakketten beschikbaar, zodat je na het concert heerlijk kunt ontspannen in een van de mooie hotels in Maastricht.

Terras Arrangement

Wat dacht je van een heerlijk diner voorafgaand aan het concert? Met het terras arrangement kun je genieten van een 3-gangen diner in een restaurant aan het Vrijthof. Na het eten blijf je gewoon lekker zitten met een drankje en geniet je van het concert. Wat een luxe!

Hoe Koop Je Tickets?

Tickets zijn te koop via de officiële website van André Rieu. Wacht niet te lang, want de kaarten gaan hard!

Heb je Vragen?

Voor alle vragen over tickets kun je contact opnemen met Paylogic:

  • Telefoon: +31 (0) 20 299 3647
  • Openingstijden: Maandag-Vrijdag: 09:00 – 17:00, Zaterdag: 10:00 – 17:00
  • Website: Service website

Conclusie

Het concert van André Rieu op het Vrijthof belooft een onvergetelijke avond te worden. Of je nu kiest voor een standaard ticket, een hotelarrangement, of een terras arrangement, je zult gegarandeerd genieten van de magische sfeer en prachtige muziek. Mis het niet en zorg dat je erbij bent op 11 juli 2024!

Tot ziens bij de kapper en hopelijk tot op het Vrijthof!

Geef een reactie